Rólunk
Geodézia
vonal
A Poláris 2005 Geodéziai Kft. belföldi magánszemélyek részvételével 2005-ben kezdte meg működését. Az elmúlt évtizedben Cégünk az országos közlekedésfejlesztések számos területén sikeresen működött közre. Tevékenységünk magába foglalja az állami és magánberuházások geodéziai előkészítői, kivitelezési, mérnökgeodéziai munkái mellett, a kataszteri geodéziában felmerülő feladatok megoldását is.

Cégünk fő tevékenységi szakterülete a hídépítés geodéziai feladatainak ellátása, valamint a különböző szakterületű kivitelezési tevékenység minél magasabb szintű ellátása a jelenkor és a megrendelői igények figyelembevételével. Mindig igyekszünk még ebben a gyorsan változó időkben is, az új kihívásoknak eleget téve a legkorszerűbb eszközrendszerek alkalmazásának segítségével az egyenletes megbízható minőség szolgáltatására.

A nagy tapasztalattal és jól összeszokott szakembergárdáink mellett nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy műszerparkunk egységes és minőségi legyen, kombinálva a hagyományos mérési módszerek és az új mérési technológiák kínálta lehetőségek kihasználását.

Cégünk rendelkezik jelenleg három állandó terepi mérőcsoporttal, valamint vezető tervezői jogosultságú és ingatlanrendezői minősítésű mérnökkel. Nagy hangsúlyt helyezünk a folyamatos szakmai képzésekre, a hatályban lévő szakmai szabályzatok betartására, valamint az új technológiai rendszerek megismerésére.

Az elmúlt évek során sikerült nemzetközi munkatapasztalatokat is szereznünk. Sikeresen vettünk részt külföldi beruházásokban, úgymint Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában.

Megrendeléseink nagy részét a különféle nagyberuházások tervezői, kivitelezői alkotják (pl.: HÍDÉPÍTŐ – A-HÍD, HBM – SOLETANCHE BACHI, STRABAG, COLAS – ALTERRA, KÖZGÉP, stb.).